Een digitaal zonnetje

Er zijn een aantal periodes in de bloemenwereld dat het eventjes heel druk is. Kerst, moederdag en zoals nu Valentijn♡. Thuis laat ik bijna letterlijk de boel de boel om volop te kunnen werken. Dit kan ik alleen maar doen omdat er naast mij een topper van een vent staat. Draait wasje, doet boodschappen en kookt!

Extra blij werd ik toen ik van de week thuis kwam, de badkamer was opgeleverd en mijn schatje had alles gestoft en gezogen. Nergens meer bouwstof en alle vloer bescherming was weg. Daar kun je toch alleen maar van houden van zo’n man. Samen hebben we de badkamer opgepoetst en jawel gister hebben we allemaal een vreugde sprongetje gemaakt onder onze nieuwe douche.

Maar wat ik ook zo waardeer is dat hij mee denkt in mijn manier van eten. Als tussendoortje neem ik vaak een gekookt ei. Omdat ik geen brood meer eet en toch aan mijn jodium wil komen eet ik iedere dag een eitje. Vanmorgen was het vroeg en ik riep kak,eitje koken. Heb ik al gedaan hoorde ik. Jawel hij had er een paar extra gekookt. En toen ik vanavond thuis kwam was de nasi klaar en zelfs zoals ik hem altijd graag eet met bloemkoolrijst.

En zojuist werd er een stukje chocoladetaart voor me neer gezet. Helemaal niet zoals ik graag eet maar het was met zoveel liefde gemaakt door mijn jongste dochter dat ik niet heb kunnen weer staan.

Ik hou van ze, alle drie!!

Tot de volgende,

Liefs Angelique

2 gedachtes over “Een digitaal zonnetje

  1. Hoi stoere vrouw, eindelijk tijd om jouw blog te lezen. Ook zonder kinderen thuis is druk zijn (of denken dat ik druk ben) een dingetje. Leuk al die stukjes die je schrijft. Ga zo door en sterkte met de “lijn” deze week. See you….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s