Valt toch tegen

Vorige week dacht ik nog ik ga minimaal twee keer per week een blog schrijven. Ik heb zelfs een lijstje gemaakt van waar ik elke keer iets over wil vertellen. Zo was ik van plan er van het weekend een paar te doen en die dan vanzelf online te gooien…….whahaha mooi mis! Het weekend begon met het stof vrij maken van de woonkamer, keuken, toilet, de gang enzovoorts tot aan zolder. Daar een paar manden leeg gewassen en zo was de zaterdag alweer vol. Zondag hadden we twee uitjes gepland, we wilde naar de Ikea en ons bad ritueel bij mijn vader. Bij de Ikea hebben een etagère gekocht met speciale led verlichting  om wat beter in huis te kunnen voor zaaien. Ergens deze week gaan de pepers en de paprika’s van start.

Maar nu is het alweer dinsdag. Terwijl ik met deze blog bezig ben ruikt het huis naar tomatensoep. De meiden wilde zo graag zelf gemaakte tomaten soep en zelf gemaakt pizza en ja…..dan doen we dat maar. De soep is simpel. Ui en knoflook op een bakplaat en daar halve tomaten op gelegd. Klein beetje olie op de tomaten en wat zwarte peper en hups de oven in. Na een half uur(die ik nu gebruik voor achter de laptop) gaat alles in een pan, staafmixer er op en klaar! That’s it!! Soms gaat er nog vermicelli bij of een paar gehaktballetjes. Nu niet ze wilde er nog een stuk pizza bij. Die ze trouwens prima zelf kunnen beleggen. De soep is 100% groente, geen toevoegingen niks! Ondanks de pizza is het toch een gezonde maaltijd.

Dan gaan we zo beginnen aan ‘taxibedrijf Mama’. Beide meiden sporten en mama gaat naar de eerste controle van Balans. Kijken of ze op nog op d’r streefgewicht zit. Gelukkig heb ik speling, voel me een kilootje zwaarder dan 2 weken geleden. Daarna weer even naar ons badhuis. We hopen vrijdag onder onze nieuwe douche te mogen springen.

 Vanavond nog even wat lekkers bakken. Ik moet (van mezelf )morgen nog wat lekker meenemen naar Dansconditie. Nog voor mijn verjaardag…..jep twee weken geleden…..dus ook twee weken niet gesport. Oepsie! Het worden Appelmuffins  en kwarkbollen. Zo lekker en zonder toegevoegde suiker!!

Tot de volgende, liefs Angelique

Een gedachte over “Valt toch tegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s